Over mij

Enthousiast, energiek, en vooral een grote dansliefhebber is hoe ik mezelf zou beschrijven. Ik ben Caroline Pitlo, 24 jaar oud en sinds oktober 2020 mijn eigen bedrijf gestart.

Dansen begon ik al vroeg mee, op mijn vierde jaar wilde ik al niets liever dan dansdocent worden en dat is sindsdien nooit veranderd. Ik heb veel verschillende dansstijlen geleerd van hiphop tot jazzdance, het mooie aan dansen vind ik dat je er helemaal in op kan gaan en even nergens anders aan hoeft te denken. Je even helemaal laten gaan of juist de emotie terug brengen in je dans.

In 2020 heb ik mijn certificaat tot Dans docent mogen behalen bij dansschool Dans-dansen in Amsterdam, ik heb hier tijdens mijn cursus les gehad in verschillende vakken waaronder, anatomie, lesformules, muziek, pedagogiek en didactiek. Hiernaast ben ik afgestudeerd als persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en werkzaam bij de organisatie Bartimeus die zich inzet voor blinden en slechtziende mensen. Mede vanuit deze achtergrond bied ik speciale lessen aan voor in de gehandicaptenzorg.


Ik geef op dit moment op verschillende dansscholen les en verzorg regelmatig workshops voor (speciaal) basisonderwijs en middelbare scholen. Sinds Mei 2021 ben ik mijn eigen dansschool begonnen in Barneveld en doe dit met veel enthousiasme en plezier. Ik hoop je snel te zien tijdens een van mijn lessen!


- Caroline - 

 

CONTACT
06 - 25097464
Vellerselaan 124
Barneveld
info@dansstudiocaroline.nl